Stor rød julesok med navn og kane på
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stor rød julesok med navn og kane på

Fin stor julestrømpe med navn  og julekane broderet på. 

159,00 kr. Uden motiv
174,00 kr. Stor stjerne +15kr
174,00 kr. 3 små stjerner +15kr
174,00 kr. 2 Hjerte omrids + 15kr
174,00 kr. Fyldt hjerte +15kr.
159,00 kr.
Inkl. moms
Varetilpasning

Glem ikke at gemme din brugerdefinering for at kunne tilføje til kurven

Maks. 250 tegn
Maks. 250 tegn
Maks. 250 tegn

Beskrivelse

Stor julestrømpe med navn på til gaverne fra julemanden.  

Der er plads til lidt større gaver i denne model. Måler ca: 64cm fra top til bund og 50cm i omkreds i toppen, hvor gaver puttes i. Der broderes navn på den hvide fleece kant.

Denne strømpe er med julemand, guld-kane og rensdyr motiv på.

Dette er vores eget design, som er designet til at blive brugt. Der er ekstra god plads til gaverne. Den er håndlavet fra bunden i god kvalitet og med syninger der holder. Der er hank i så den kan hænges op.

Skynd dig at få en helt personlig julesok til børnene. Eller måske en særlig person, der betyder noget. En julestrømpe der kan tages frem år efter år og som kan få en speciel betydning for børnene. Det vil give søde minder hvert år når den tages frem.

Du kan også vælge ekstra motiver som fx. 3 små stjerner er meget populært. Som udgangs punkt broderes ekstra motiver på midten af strømpen. Du kan notere under bemærkning, hvis du ønsker noget bestemt.

Nu kan du også vælge "glædelig jul" på julestrømpen. Det broderes midt på strømpen med skrifttype nr. 13 og guldtråd. Ønsker du en anden skrift eller farve på tråden kan du notere det under bemærkning.

Vælger du et motiv til midten broderes, kan du vælge en anden farve end navnet fx guld eller sølvtråd. Har du valgt navnet med rød broderer vi motivet i en anden farve så det ses fint på.

Produktinformation